اطلاعیه دریافت مدارک دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی های 1399 و 1400

اطلاعیه دریافت مدارک دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی های 1399 و 1400

بدین وسیله از کلیه دانشجویان ورودی سال های 1399و 1400 مقطع کارشناسی دانشکده های واقع در شهر تهران درخواست می شود، مدارک تحصیلی خود را دربازه زمانی شنبه مورخ 1401/2/24 الی دوشنبه 1401/3/31 ساعت 10 الی 12 صبح به اداره آموزش دانشکدگان فنی (خیابان کارگر شمالی-بعد از تقاطع جلال آل احمد-دانشکدگان فنی –ساختمان مرکزی- اداره آموزش) تحویل نمایند.

دانشجویان دانشکده های فومن و کاسپین مدارک تحصیلی را به سرکار خانم سعادتی واقع در دانشکده فومن تحویل نمایند.

مدارک مورد نیاز:

1. اصل گواهی موقت دوره دوم متوسطه (3-3-6)/ اصل گواهی موقت دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی.

2. اصل ریز نمرات سه ساله. (مختص پذیرفته شدگان با سهمیه مناطق 2 و 3)

تذکرات مهم :

1. براساس مقررات آموزشی دانشگاه تهران، مدارک اخذ شده از دانشجو تا پایان تحصیل در بایگانی اداره آموزش نگهداری شده و به هیچ وجه در طول تحصیل به دانشجو عودت داده نمی شود.

2. کلیه دانشجویان از ثبت شماره و تاریخ تاییدیه مدرک تحصیلی و معافیت تحصیلی (دانشجویان ذکور) خود در سامانه جامع آموزشی اطمینان حاصل نمایند. جهت اطلاع از مراحل و راهنمایی به سایت معاونت آموزشی دانشکدگان فنی- قسمت راهنمای درخواست های آموزشی قسمت کارشناسی مراجعه فرمائید.

اداره آموزش دانشکدگان فنی