اطلاعیه 3 : نحوه برگزاری آزمونهای پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸
اطلاعیه 3 : نحوه برگزاری آزمونهای پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸
ضمن آرزوی سلامتی برای دانشجویان عزیز و تشکر از همراهی شما در تداوم آموزش در شرایط ویژه نیم سال جاری، به اطلاع میرساند بر اساس درخواست برخی از دانشجویان عزیز و اساتید گرامی جهت تمدید زمان انتخاب برای تصمیمگیری اعضای هیأت علمی در خصوص برگزاری امتحان به شیوه حضوری و یا غیر حضوری در مقطع کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی، تغییراتی در فایل اولیه ایجاد گردید و برخی از دروس به شیوه امتحان غیرحضوری تغییر یافت.
در لیست پیوست «دروس دارای امتحان حضوری» ارائه گردیده است. لذا برای این دروس آزمون حضوری در دانشکدههای محل تحصیل دانشجو و سایر استانها و شهرهای کشور در مراکز منتخب پیام نور برگزار خواهد گردید. فهرست حوزههای امتحانی در سامانه جامع آموزش برای دانشجویان دوره کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی و یا دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی که دروس جبرانی در مقطع کارشناسی دارند قابل انتخاب میباشد.
امتحانات حضوری دروس مقطع کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی طبق تقویم آموزشی و برنامه زمانبندی اعلام شده برای هر درس، از تاریخ ۰۵/۰۴/۱۳۹۹ برگزار خواهد شد. ضروری است تمامی دانشجویان مقاطع کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی که دارای دروس نیازمند امتحان حضوری میباشند، با مراجعه به «سامانه جامع آموزش» برای تمامی امتحانات پایانی فقط یک مرکز / محل آزمون را مشخص نمایند. توضیحات مربوط به تعیین حوزه / محل آزمون و سایر موارد ضروری در سامانه جامع آموزش (سامانه گلستان) ارائه گردیده است.
تبعات عدم انتخاب حوزه / محل آزمون و یا عدم حضور در جلسه امتحانی برعهده دانشجو خواهد بود.
در صورت وجود هرگونه ابهام و سوال به میز خدمت امتحان پایان ترم مراجعه شود.(شمارههای تماس و راهنمای میز خدمت)
دانشکده علوم مهندسی در سال ۱۳۸۵ تاسیس شد. این دانشکده هر سال میزبان بیش از ۱۵۰۰ نودانشجوی دانشکده فنی می باشد که دروس پایه خود نظیر فیزیک و شیمی عمومی، ریاضیات مهندسی، معادلات دیفرانسیل و برنامه نویسی کامپیوتر را در این دانشکده سپری می کنند. در این دانشکده چندین آزمایشگاه و مراکز پژوهشی همچون مرکز اندازه گیری های فرکانس پایین، مرکز علوم و مدیریت داده و آزمایشگاه های فیزیک و شیمی فعال هستند. علوم مهندسی رشته ای تلفیقی است که چندین حوزه ی دانشی نزدیک به یکدیگر را در میان گرایش های ریاضی، فیزیک، علوم زیستی و مهندسی در برمی گیرد. هدف از این برنامه آن است که دانشجویان در پایان آموزشهای مهندسی که دریافت می کنند بتوانند علایقشان را در حوزه های علوم پایه و بنیادی دنبال نمایند. محتوای آموزشی که در نظر گرفته شده است دانشجویان را برای مطالعات پیشرفته تر در مهندسی یا علوم یا حوزه های بین رشته ای آماده می سازد. دانشجویان علوم مهندسی در پایان سال اول با توجه به مجموع نمرات دروس ریاضی عمومی ۱، فیزیک ۱، شیمی عمومی، مبانی کامپیوتر و برنامه سازی، ریاضی عمومی ۲، فیزیک ۲ و معادلات دیفرانسیل جهت انتخاب خوشه اولویت بندی میشوند. در صورتی که مجموع نمرات دروس فوق برابر یا بالاتر از ۱۱۹ باشد، دانشجو میتواند هر یک از ۱۱ خوشه فوق را انتخاب نماید. همچنین دانشکده درصدد است خوشههای جدید از جمله خوشه علم داده و نیز خوشه سیستم های پیچیده را به برنامه درسی اضافه نماید. همچنین دانشجویان میتوانند از میان دروس ریاضی مهندسی، فیزیک مهندسی و علوم مهندسی محاسباتی دروسی را به اختیار انتخاب نمایند. دانشکده علوم مهندسی دوره های تحصیلات تکمیلی در رشته های الگوریتم و محاسبات و آموزش مهندسی را ارائه می نماید و در نظر دارد در آینده نزدیک اجرای دوره های تحصیلات تکمیلی مهندسی ورزش و مهندسی کوانتوم و نانوفناوری را به مجموعه بیفزاید. همچنین نشریه الگوریتم ها و محاسبات، مجله بین المللی است که توسط دانشکده منتشر می شود و مقالاتی با موضوعات الگوریتمی و ریاضیات گسسته و ترکیبیاتی و کاربردهای آنها در زمینه های مختلف علوم و فناوری به چاپ می رسند. |
آخرین اخبار
برگزاری سمینارهای تخصصی «ریاضیات و منطق فازی و کاربردها» در دانشکده علوم مهندسی دانشگاه تهران
چهارشنبه، ۱۰ اسفند ۱۴۰۱
دهمین نشست تخصصی الگوریتم و محاسبات
دوشنبه، ۲۲ فروردین ۱۴۰۱
برگزاری وبینار «چیستی هوش» توسط دکتر سید محمود طاهری
دوشنبه، ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
نهمین نشست تخصصی الگوریتم و محاسبات
یکشنبه، ۲۶ دی ۱۴۰۰
وبینار آشنایی با مجموعه های فازی (انگیزه، تاریخچه و مبانی)
سهشنبه، ۲۱ دی ۱۴۰۰
هیئت علمی
دانشجویان لیسانس
دانشجویان تحصیلات تکمیلی