انتصاب دکتر علی معینی به عنوان رییس دانشکده علوم مهندسی

انتصاب دکتر علی معینی به عنوان رییس دانشکده علوم مهندسی

با حکم رییس دانشگاه تهران، دکتر علی معینی، استاد دانشکده علوم مهندسی پردیس دانشکده‌های فنی، به عنوان رییس این دانشکده منصوب شد.
در متن حکم رییس دانشگاه تهران آمده است:
احتراماً، با توجه به توان علمی و تجارب ارزشمند جنابعالی و بنا بر پیشنهاد رئیس محترم پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، به مدت سه سال به عنوان رئیس دانشکده علوم مهندسی پردیس مذکور منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از پروردگار متعال و همیاری دانشگاهیان فرهیخته، مؤمن و متعهد، در انجام وظایف و مسئولیت‌های خطیر محوله موفق و موید باشید.

از جناب‌عالی انتظار دارد با برنامه‌ریزی دقیق و عملیاتی، دانشگاه را در تحقق بخشیدن به اهداف راهبردی برنامه جامع سوم در جهت نقش آفرینی بیشتر در عرصه بین‌الملل، حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین و ارتقای جایگاه اخلاق و مسئولیت‌پذیری اجتماعی یاری فرمائید.