مراسم تکریم و معارفه روسای سابق و جدید دانشکده علوم مهندسی برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه روسای سابق و جدید دانشکده علوم مهندسی برگزار شد

مراسم تکریم دکتر اکرم حسینیان رئیس سابق و معارفه دکتر علی معینی رئیس جدید دانشکده علوم مهندسی پردیس، ظهر روز یکشنبه ۱۳ مهرماه در سالن شورای پردیس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پردیس، در این مراسم ابتدا دکتر اکرم حسینیان ضمن تقدیر و تشکر از رئیس و اعضای هیأت رئیسه پردیس، گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در طول ۴۰ ماه فعالیت خود در این سمت ارائه داد.

در ادامه دکتر علی معینی رئیس جدید این دانشکده، ضمن سخنانی با اشاره به تدوین برنامه استراتژیک برای دانشکده علوم مهندسی گفت: "در این برنامه که تقریباً طرحی ملی است، اصلی‌ترین وظیفه دانشکده علوم‌مهندسی، یعنی سرویس‌دهی در دروس علوم پایه به سایر دانشکده‌ها مورد توجه جدی قرار گرفته است؛ یعنی عرضه و ارائه و بهبود کیفیت دروس علوم مهندسی مورد توجه بوده است.

دکتر معینی در ادامه گفت: "در برنامه جدید، نیازهای دانشکده‌ها مورد توجه قرار گرفته است تا بتوانیم این را بهبود دهیم و پایه تربیت مهندسی را که هدف اصلی دانشکده فنی است تقویت نمائیم".

دکتر معینی، توجه به تقویت رشته علوم مهندسی، تغییر روال عرضه درس‌های علوم کامپیوتر و ریاضی با توجه به نیازهای روز دنیا، تقویت دروس و … را از همه سرفصل‌های مهم فعالیت‌های خود برشمرد که در دوره جدید برای آن اقدام خواهد شد.

در بخش پایانی مراسم، دکتر ناصر سلطانی رئیس پردیس دانشکده‌های فنی، در سخنانی ضمن اشاره به تفاوت‌های دانشکده علوم مهندسی با سایر دانشکده‌ها، رابطه آن با دانشکده‌های دیگر را طرفینی اعلام کرد و گفت: "علوم‌مهندسی هم نیازمند و هم برآورده‌کننده نیازهای سایر دانشکده‌هاست. در واقع مفید و مضر بودن فعالیت این دانشکده، بسته به نگاه و فعالیت آن است".

رئیس دانشکده فنی در ادامه گفت: "در طول سال‌ها، دانشکده‌های دیگر گاهی خیلی خوب از ظرفیت دانشکده علوم مهندسی استفاده کرده‌اند و گاهی ظعیف. در واقع اینکه فکر کنیم دانشکده علوم‌مهندسی فقط وظیفه ارائه دروس علوم پایه را دارد، غلط است. در دوره اخیر ما سعی کرده‌ایم این تلقی را تغییر دهیم و این تغییر کاملاً محسوس است. دانشکده‌ها درهایشان را به روی علوم مهندسی باز کرده‌اند و استفاده می‌کنند".

دکتر ناصر سلطانی، ضمن تشکر از کارهای صورت گرفته در دوره مسئولیت دکتر حسینیان این دوره را دوره ‌ای خوب در رشد برنامه‌های پردیس برای علوم مهندسی دانستند و ابراز امیدواری کردند که بر اساس محور اصلی دانشکده فنی، دانشکده علوم مهندسی در دوره جدید نیز با همین کیفیت به فعالیت خود ادامه دهد. چون علوم مهندسی فوق العاده در تقویت مهندسین دانشکده فنی مؤثر است و این خواست همه است که ارتقا یابد".

در پایان مراسم، لوح تقدیر و حکم رؤسای سابق و جدید این دانشکده به آنها اهدا شد.