مرکز تحقیقات کاربردی علوم مهندسی - دستگاه الکتروریسی

مرکز تحقیقات کاربردی علوم مهندسی - دستگاه الکتروریسی

الکتروریسی

«الکتروریسی» به عنوان یک روش سریع و ساده برای ساخت الیاف پیوسته از ابعاد میکرون تا نانو است. در روش الکتروریسی از یک منبع تغذیه ولتاژ بالا جهت تولید بار الکتریکی در جریان محلول استفاده می‌شود. با عبور محلول از درون لوله‌ی موئین، در اثر میدان الکتریکی حاصل از منبع تغذیه ولتاژ بالا مابین نوک لوله موئینه و جمع کننده متصل به زمین، سیال باردار شده و از نوک لوله موئینه به سمت جمع کننده کشیده می‌شود.

کاربردهای الکتروریسی:
در حوزه پزشکی ، دارویی و بهداشتی:
  • مهندسی بافت
  • ماسک‌های بهداشتی
  • پوشش‌های زخم
در حوزه تولید و ذخیره سازی انرژی:
  • پیل‌های خورشیدی
  • ابر خازن‌ها