نحوه برگزاری آزمون‌های پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

نحوه برگزاری آزمون‌های پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

ضمن تشکر و قدردانی از همکاری و مشارکت اعضای محترم هیأت علمی، کارشناسان و دانشجویان گرامی که در زمان بحران همه‌گیری کرونا شرایط را برای برگزاری کلاس‌ها به شیوه الکترونیکی فراهم نمودند، به منظور رعایت ملاحظات بهداشتی و حفظ سلامت دانشجویان، بر اساس مذاکرات انجام شده در جلسه ۳۰/‏۰۲/‏۱۳۹۹‬ شورای آموزشی دانشگاه و همچنین هماهنگی‌های انجام شده در جلسه ۰۶/‏۰۳/‏۱۳۹۹ کمیته منتخب شورای آموزشی که با حضور ریاست محترم دانشگاه تشکیل شد، نحوه برگزاری آزمون‌های پایانی نیمسال دوم ۹۹-۱۳۹۸ به شرح زیر اعلام می‌شود:

1. امتحانات دروس مقطع کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی به صورت حضوری و طبق تقویم آموزشی و برنامه زمانبندی اعلام شده برای هر درس، از تاریخ ۰۵/‏۰۴/‏۱۳۹۹‬ برگزار خواهد شد. دانشجویان ساکن در استان‌های تهران، البرز و قم با حضور در دانشکده‌های خود در دانشگاه و دانشجویان ساکن در شهرستان‌ها با حضور در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان‌های محل سکونت خود در آزمون‌های پایانی نیمسال شرکت خواهند نمود. سوالات آزمون‌ها به صورت چند گزینه‌ای خواهد بود. انتخاب محل آزمون بعهده دانشجو است. سامانه مربوط به نحوه انتخاب محل آزمون و مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور، متعاقباً توسط مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه اعلام خواهد شد.
  2. پیرو بخشنامه‌های قبلی، امتحانات دروس مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی برای همه دانشجویان به صورت الکترونیکی برگزار می‌گردد. استاد هر درس مرجع ارزشیابی دانشجو در همان درس بوده و نسبت به ارزیابی و امتحانات پایانی اقدام خواهد نمود. در موارد خاص، آزمون برخی از دروس با تأیید معاونت آموزشی دانشکده و ستاد برگزاری آزمون‌های دانشگاه می‌تواند بر اساس مفاد بند ۱ برگزار شود.
  3. آزمون پایانی نیمسال دانشجویان خارجی که به کشور خود بازگشته‌اند صرفاً به صورت الکترونیکی برگزار شود و برای آن دسته از دانشجویان خارجی که در داخل کشور هستند مطابق بندهای ۱ و ۲ صورت پذیرد.
  4. مرکز مدیریت دانش و یادگیری الکترونیکی دانشگاه اطلاعات لازم در خصوص روش‌های آزمون‌های الکترونیکی و مستندات لازم برای برگزاری آزمون‌های الکترونیکی را به واحدها ارائه خواهد داد.

شایسته است معاونان محترم آموزشی واحدها هماهنگی و برنامه‌ریزی لازم را برای برگزاری آزمون‌ها فراهم نمایند. در این راستا همراهی و مشارکت مدیران محترم گروه‌های آموزشی و اعضای محترم هیأت علمی برای برگزاری مطلوب آزمون‌های پایان نیمسال بیش از پیش مورد انتظار است.