نحوه برگزاری آزمونهای پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸
نحوه برگزاری آزمونهای پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸
ضمن تشکر و قدردانی از همکاری و مشارکت اعضای محترم هیأت علمی، کارشناسان و دانشجویان گرامی که در زمان بحران همهگیری کرونا شرایط را برای برگزاری کلاسها به شیوه الکترونیکی فراهم نمودند، به منظور رعایت ملاحظات بهداشتی و حفظ سلامت دانشجویان، بر اساس مذاکرات انجام شده در جلسه ۳۰/۰۲/۱۳۹۹ شورای آموزشی دانشگاه و همچنین هماهنگیهای انجام شده در جلسه ۰۶/۰۳/۱۳۹۹ کمیته منتخب شورای آموزشی که با حضور ریاست محترم دانشگاه تشکیل شد، نحوه برگزاری آزمونهای پایانی نیمسال دوم ۹۹-۱۳۹۸ به شرح زیر اعلام میشود:
- امتحانات دروس مقطع کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی به صورت حضوری و طبق تقویم آموزشی و برنامه زمانبندی اعلام شده برای هر درس، از تاریخ ۰۵/۰۴/۱۳۹۹ برگزار خواهد شد. دانشجویان ساکن در استانهای تهران، البرز و قم با حضور در دانشکدههای خود در دانشگاه و دانشجویان ساکن در شهرستانها با حضور در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استانهای محل سکونت خود در آزمونهای پایانی نیمسال شرکت خواهند نمود. سوالات آزمونها به صورت چند گزینهای خواهد بود. انتخاب محل آزمون بعهده دانشجو است. سامانه مربوط به نحوه انتخاب محل آزمون و مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور، متعاقباً توسط مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه اعلام خواهد شد.
- پیرو بخشنامههای قبلی، امتحانات دروس مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی برای همه دانشجویان به صورت الکترونیکی برگزار میگردد. استاد هر درس مرجع ارزشیابی دانشجو در همان درس بوده و نسبت به ارزیابی و امتحانات پایانی اقدام خواهد نمود. در موارد خاص، آزمون برخی از دروس با تأیید معاونت آموزشی دانشکده و ستاد برگزاری آزمونهای دانشگاه میتواند بر اساس مفاد بند ۱ برگزار شود.
- آزمون پایانی نیمسال دانشجویان خارجی که به کشور خود بازگشتهاند صرفاً به صورت الکترونیکی برگزار شود و برای آن دسته از دانشجویان خارجی که در داخل کشور هستند مطابق بندهای ۱ و ۲ صورت پذیرد.
- مرکز مدیریت دانش و یادگیری الکترونیکی دانشگاه اطلاعات لازم در خصوص روشهای آزمونهای الکترونیکی و مستندات لازم برای برگزاری آزمونهای الکترونیکی را به واحدها ارائه خواهد داد.
شایسته است معاونان محترم آموزشی واحدها هماهنگی و برنامهریزی لازم را برای برگزاری آزمونها فراهم نمایند. در این راستا همراهی و مشارکت مدیران محترم گروههای آموزشی و اعضای محترم هیأت علمی برای برگزاری مطلوب آزمونهای پایان نیمسال بیش از پیش مورد انتظار است.
دانشکده علوم مهندسی در سال ۱۳۸۵ تاسیس شد. این دانشکده هر سال میزبان بیش از ۱۵۰۰ نودانشجوی دانشکده فنی می باشد که دروس پایه خود نظیر فیزیک و شیمی عمومی، ریاضیات مهندسی، معادلات دیفرانسیل و برنامه نویسی کامپیوتر را در این دانشکده سپری می کنند. در این دانشکده چندین آزمایشگاه و مراکز پژوهشی همچون مرکز اندازه گیری های فرکانس پایین، مرکز علوم و مدیریت داده و آزمایشگاه های فیزیک و شیمی فعال هستند. علوم مهندسی رشته ای تلفیقی است که چندین حوزه ی دانشی نزدیک به یکدیگر را در میان گرایش های ریاضی، فیزیک، علوم زیستی و مهندسی در برمی گیرد. هدف از این برنامه آن است که دانشجویان در پایان آموزشهای مهندسی که دریافت می کنند بتوانند علایقشان را در حوزه های علوم پایه و بنیادی دنبال نمایند. محتوای آموزشی که در نظر گرفته شده است دانشجویان را برای مطالعات پیشرفته تر در مهندسی یا علوم یا حوزه های بین رشته ای آماده می سازد. دانشجویان علوم مهندسی در پایان سال اول با توجه به مجموع نمرات دروس ریاضی عمومی ۱، فیزیک ۱، شیمی عمومی، مبانی کامپیوتر و برنامه سازی، ریاضی عمومی ۲، فیزیک ۲ و معادلات دیفرانسیل جهت انتخاب خوشه اولویت بندی میشوند. در صورتی که مجموع نمرات دروس فوق برابر یا بالاتر از ۱۱۹ باشد، دانشجو میتواند هر یک از ۱۱ خوشه فوق را انتخاب نماید. همچنین دانشکده درصدد است خوشههای جدید از جمله خوشه علم داده و نیز خوشه سیستم های پیچیده را به برنامه درسی اضافه نماید. همچنین دانشجویان میتوانند از میان دروس ریاضی مهندسی، فیزیک مهندسی و علوم مهندسی محاسباتی دروسی را به اختیار انتخاب نمایند. دانشکده علوم مهندسی دوره های تحصیلات تکمیلی در رشته های الگوریتم و محاسبات و آموزش مهندسی را ارائه می نماید و در نظر دارد در آینده نزدیک اجرای دوره های تحصیلات تکمیلی مهندسی ورزش و مهندسی کوانتوم و نانوفناوری را به مجموعه بیفزاید. همچنین نشریه الگوریتم ها و محاسبات، مجله بین المللی است که توسط دانشکده منتشر می شود و مقالاتی با موضوعات الگوریتمی و ریاضیات گسسته و ترکیبیاتی و کاربردهای آنها در زمینه های مختلف علوم و فناوری به چاپ می رسند. |
آخرین اخبار
برگزاری سمینارهای تخصصی «ریاضیات و منطق فازی و کاربردها» در دانشکده علوم مهندسی دانشگاه تهران
چهارشنبه، ۱۰ اسفند ۱۴۰۱
دهمین نشست تخصصی الگوریتم و محاسبات
دوشنبه، ۲۲ فروردین ۱۴۰۱
برگزاری وبینار «چیستی هوش» توسط دکتر سید محمود طاهری
دوشنبه، ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
نهمین نشست تخصصی الگوریتم و محاسبات
یکشنبه، ۲۶ دی ۱۴۰۰
وبینار آشنایی با مجموعه های فازی (انگیزه، تاریخچه و مبانی)
سهشنبه، ۲۱ دی ۱۴۰۰
هیئت علمی
دانشجویان لیسانس
دانشجویان تحصیلات تکمیلی