الگوریتم و محاسبات مقطع دکتری

الگوریتم و محاسبات مقطع دکتری

• پژوهش و نوآوری در زمینه های نظری و کاربردی مربوط به الگوریتم ها و محاسبات به ویژه در شاخه های مختلف مهندسی ·
  • تقویت ایده های میان رشته ای و بین رشته ای (علوم نظری کامپیوتر، نظریه گراف، مدل های احتمالی، شیوه های نوین محاسباتی) به منظور توانایی طراحی و تحلیل سیستم های پیچیده ·
  • آشنا شدن با روش های نوین محاسباتی مانند محاسبات نرم، محاسبات مالی پیشرفته و محاسبات آماری پیشرفته و به کارگیری آن ها در مسائل کاربردی به ویژه مسائل مورد نیاز جامعه ·
  • تعمیق توانایی تحلیل، طراحی و نگرش در حوزه مهندسی کامپیوتر با توجه بیشتر به پایه های نظری علوم کامپیوتر ·
  • به کارگیری نظریه های علوم کامپیوتر در مسائل مختلف کاربردی با تاکید بر بهینه سازی و مساله های مرتبط با الگوریتم های پیشرفته ·
  • فراهم آوردن بسترهای علمی/فنی لازم برای پیاده سازی، تحلیل و توسعه شبکه های اجتماعی.

هسته اصلی این رشته بر تحلیل الگوریتم های تعیینی، تصادفی و تقریبی و شیوه های محاسباتی پیشرفته است. توجه به مبانی نظری علوم کامپیوتر و جنبه های کاربردی آن، فارغ التحصیلان این رشته را قادر می سازد که در بسیاری از زمینه های نوین علوم و مهندسی از جمله بیو انفورماتیک، تحلیل بازار، کاربردهای مبتنی بر شبکه، نظیر شبکه های اجتماعی و شبکه های حسگر بی سیم آماده کار گردند و ابزارهای قوی، متکی بر استدلال برای کاربردهای فوق بسازند. فارغ التحصیلان این رشته با تسلط بر روش های رسمی در تحلیل، طراحی و پیاده سازی سامانه های پیچیده، می توانند نیازهای حوزه های مختلف تجارت و صنعت را برآورده سازند..