معرفی دانشکده

دانشکده علوم مهندسی در سال 1385 تاسیس شد. این دانشکده هر سال میزبان بیش از 1500 نودانشجوی دانشکده فنی می باشد که دروس پایه خود نظیر فیزیک و شیمی عمومی، ریاضیات مهندسی، معادلات دیفرانسل و برنامه نویسی کامپیوتر را در این دانشکده سپری می کنند. در این دانشکده چندین آزمایشگاه و مراکز پژوهشی همچون مرکز اندازه گیری های فرکانس پایین، مرکز علوم و مدیریت داده و آزمایشگاه های فیزیک و شیمی فعال هستند.

علوم مهندسی رشته ای تلفیقی است که چندین حوزه ی دانشی نزدیک به یکدیگر را در میان گرایش های ریاضی، فیزیک، علوم زیستی و مهندسی در برمی گیرد. هدف از این برنامه آن است که دانشجویان در پایان آموزشهای مهندسی که دریافت می کنند بتوانند علایقشان را در حوزه های علوم پایه و بنیادی دنبال نمایند. محتوای آموزشی که در نظر گرفته شده است دانشجویان را برای مطالعات پیشرفته تر در مهندسی یا علوم یا حوزه های بین رشته ای آماده می سازد.

دانشکده علوم مهندسی دوره های تحصیلات تکمیلی در رشته های الگوریتم و محاسبات، مهندسی ورزش و آموزش مهندسی را ارائه می نماید و در نظر دارد در آینده نزدیک اجرای دوره های تحصیلات تکمیلی مهندسی کوانتوم و نانوفناوری را به مجموعه بیفزاید. همچنین نشریه الگوریتم ها و محاسبات، مجله بین المللی است که توسط دانشکده منتشر می شود و مقالاتی با موضوعات الگوریتمی و ریاضیات گسسته و ترکیبیاتی و کاربردهای آنها در زمینه های مختلف علوم و فناوری به چاپ می رسند.