تعویق پایان کلاسها و تاریخ شروع امتحانات

تعویق پایان کلاسها و تاریخ شروع امتحانات

به استحضار می‌رساند براساس گزارش معاونین محترم آموزشی، در برخی از پردیس / دانشکده‌ها اتمام و پایان برگزاری کلاس‌ها مطابق با تقویم آموزشی فراهم نخواهد شد لذا مقرر شد امتحانات پایان ترم جاری ۲ هفته با تأخیر برگزار گردد تا آندسته از همکاران و اساتید محترمی که به طور کامل در زمان مقرر موفق به اتمام کلاسهای خود نشده‌اند از این بازه زمانی استفاده نمایند.

براساس هماهنگی‌های انجام شده تاریخ شروع و زمان بندی برگزاری امتحانات به شرح ذیل اعلام می‌گردد:

امتحان دروس

روز و تاریخ برگزاری امتحان