گرایش سیستم های پیچیده مهندسی

گرایش سیستم های پیچیده مهندسی

بسیاری از سیستم­های مهندسی مانند ربات، خودرو، زیردریایی، ماهواره و موشک از زیرسیستم­های مختلف مانند سازه، مخابرات، الکترونیک، توان، حرارت و نرم افزار تشکیل شده­اند. طراحی سیستمی، طراحی اینترفیس­ها، تجمیع، یکپارچه­سازی و تست این سیستم­ها نیازمند افرادی می­باشد که اشراف لازم به مباحثی مانند الکترونیک، نرم­افزار، مخابرات، مکانیک و سازه داشته باشند. هم­اکنون جای چنین فارغ التحصیلانی در سیستم آموزشی کشور خالی می­باشد. تربیت و آموزش افرادی که اشراف کامل به مباحث مختلف مهندسی داشته و بتوانند یک پروژه طراحی و ساخت یک سیستم پیچیده را از نظر فنی مدیریت کنند هدف اصلی این گرایش می­­باشد.

فارغ التحصیلان این گرایش می­توانند به عنوان مدیر فنی و همچنین مهندسی سیستم در پروژه­هایی که شامل طراحی و ساخت سیستم پیچده (مانند ماهواره، ربات، زیردریایی، موشک، خودرو) مشغول به کار شوند.