هدر صفحه مرکز تحقیقات کاربردی علوم مهندسی

13 11 2019 02:18

کد خبر : 9824026

تعداد بازدید : 29

مرکز تحقیقات کاربردی علوم مهندسی

 

مرکز تحقیقات کاربردی علوم مهندسی

04 08 2019 21:34

کد خبر : 9823808

تعداد بازدید : 57

مرکز تحقیقات دانشکده علوم مهندسی، مکانی برای پژوهش‌های کاربردی است که عموماً توسط دانشجویان کارشناسی دانشکده فنی صورت می‌پذیرند. گرچه پردیس دانشکده‌های فنی متشکل‌ ده‌ها آزمایشگاه، کارگاه و مرکز تحقیقاتی است، اما در اکثر این مراکز، دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری به انجام فعالیت‌های پژوهشی می‌پرازند و فرصت چندانی در اختیار دانشجویان کارشناسی برای انجام این نوع فعالیت‌ها نیست.

مرکز تحقیقات دانشکده علوم مهندسی با تمرکز بر به کارگیری دانشجویان مقطع کارشناسی دانشکده فنی و نیز انجام پروژه‌های کاربردی و عملی، سعی در پر کردن خلایی دارد که ممکن است از سوی دانشجویان علاقه‌مند به پژوهش در این مقطع ایجاد شده باشد. این مرکز با سرپرستی سرکار خانم دکتر محمدی ، سالانه دانشجویان علاقه‌مند به فعالیت در حوزه‌های متنوع مهندسی را شناسایی و امکانات مورد نیاز آن‌ها در راستای فعالیت پژوهشی مرتبط با رشته‌های مهندسی را فراهم می‌آورد. از جمله پروژه‌های پژوهشی انجام شده در این مرکز می‌توان به طراحی و ساخت دستگاه اسپین‌کوتر، طراحی و ساخت دستگاه الکترواسپینر، طراحی و ساخت پمپ هوشمند، پروژه ساخت دستگاه تشخیص‌دهنده موقعیت ضربه، طراحی و ساخت چراغ هوشمند و... اشاره کرد.

دستگاه لایه‌نشانی دورانی

دستگاه لایه نشانی دورانی (اسپین کوتر) یکی از وسایل مورد نیاز آزمایشگاهی است که برای ایجاد لایه‌‌های نازک در مقیاس نانومتری مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه که اساس کارش مبتنی بر به‌کارگیری نیروی گریز از مرکز است، با چرخاندن صفحه‌ای که به شفت متصل شده است، محلول ریخته شده روی صفحه را با ضخامتی بسیار نازک ایجاد می‌کند. به این عمل لایه نشانی گفته می‌شود که طی مراحل متعدد، لایه‌هایی یکنواختی از ماده مورد نظر روی یکدیگر تشکیل خواهند شد.

دستگاه اسپین‌کوتر (لایه‌نشانی دورانی) ساخته شده در مرکز تحقیقات کابردی علوم مهندسی، با حداکثر ۸ هزار دور در دقیقه، آماده انجام سفارشات مورد نیاز پژوهشگران است. در صورتی که نیاز به انجام این عمل برای نمونه‌های خود دارید، می‌توانید از فرم ذیل با ما ارتباط برقرار کنید.

مرکز تحقیقات کاربردی علوم مهندسی - دستگاه الکتروریسی

04 08 2019 21:34

کد خبر : 9823765

تعداد بازدید : 57

الکتروریسی

«الکتروریسی» به عنوان یک روش سریع و ساده برای ساخت الیاف پیوسته از ابعاد میکرون تا نانو است. در روش الکتروریسی از یک منبع تغذیه ولتاژ بالا جهت تولید بار الکتریکی در جریان محلول استفاده می‌شود. با عبور محلول از درون لوله‌ی موئین، در اثر میدان الکتریکی حاصل از منبع تغذیه ولتاژ بالا مابین نوک لوله موئینه و جمع کننده متصل به زمین، سیال باردار شده و از نوک لوله موئینه به سمت جمع کننده کشیده می‌شود.
 
کاربردهای الکتروریسی:
در حوزه پزشکی ، دارویی و بهداشتی:
  • مهندسی بافت 
  • ماسک‌های بهداشتی 
  • پوشش‌های زخم
در حوزه تولید و ذخیره سازی انرژی:
  • پیل‌های خورشیدی
  • ابر خازن‌ها
صنعتی و دفاعی:
  • پوشش‌های محافظ در برابر عوامل شیمیایی، بیولوژیکی و الکترومغناطیسی
  • نانوالیاف کربن

اعضا مرکز

اعضا مرکز تحقیقات علوم مهندسی

05 09 2020 21:15

کد خبر : 9823751

تعداد بازدید : 63

 
...

دکتر سمیه محمدی

سرپرست مرکز

parsa-moeini

پارسا معینی

عضو مرکز

bahar-ronasi

بهار روناسی

عضو مرکز

farnood-yousefi

فرنود سمیع یوسفی

عضو مرکز